dietetika

Mit tud nyújtani a dietetikus?

A dietetikusok olyan élelmezési és táplálkozási szakemberek, akiknek feladata a betegélelmezésen és közétkeztetésen túl táplálkozási tanácsadás a gyógyítás különböző területein, valamint a táplálkozással és életmóddal összefüggő betegségek megelőzése és az orvosi táplálkozásterápia megvalósítása, vagyis a korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás megismertetése a lakossággal.

Dietetikusunk hiteles szakmai támogatást nyújt minden érdeklődőnek a táplálkozástudomány területén. A Vanderlich Egészségcentrum középpontjában Ön áll. Egyénre szabott szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok egészségének megőrzését és a táplálkozással összefüggő betegségek megelőzését és gyógítását szolgálják.

Szakemberünk a páciens életvitelének, étkezési szokásainak tükrében próbál olyan étrendet összeállítani, mely még nem okoz a mindennapokban radikális változásokat.

Amit nyújtunk:

  • Táplálkozási szokások elemzése
  • Az életmódi tényezők áttekintése
  • Étrendi napló elemzése
  • A mindennapi étrend összeállítása
  • Folyamatos kontroll és utánkövetési lehetőség
Honlapunkon folyamatosan bővítjük a Recept Ötletek kínálatát! Küldje el Ön is nekünk kedvenc ételei receptjét, dietetikusunk lektorálása után szívesen közöljük. Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találja.

Dietetikus:

Árak:

Életmódváltó csomag (alap):
27.000 Ft
Tartalma:
1. alkalom (30 perc) - részletes állapotfelmérés, anamnézis felvétel (családi anamnézis, egyéni bevásárlási, étkezési szokások, napirend, életmódbeli tényezők)
2. alkalom (60 perc) - egyénre szabott dietetikai oktatás az első alkalommal megszerzett információk alapján, táplálkozási napló elemzése
Életmódváltó csomag (bővített):
38.000 Ft
Tartalma:
1. alkalom (30 perc) - részletes állapotfelmérés, anamnézis felvétel (családi anamnézis, egyéni bevásárlási és étkezési szokások, napirend, életmódbeli tényezők)
2. alkalom (60 perc) - egyénre szabott dietetikai oktatás az első alkalommal megszerzett információk alapján, táplálkozási napló elemzése
3. alkalom (30 perc) - táplálkozási napló megbeszélése, oktatás folytatása, további felmerülő kérdések, igények tisztázása
Első konzultáció (60 perc):
18.000 Ft
Családi, egyéni és táplálkozási anamnézis felvétele, étrendi napló és előző vizsgálatok (pl. étel allergia, vagy intolerancia labor eredmények) kiértékelése, tanácsadás- 60 perc
Kontroll konzultáció (30 perc):
14.000 Ft
Diétás napló kiértékelés, megbeszélése, étrend változtatás, tanácsadás – 30 perc
Egyénre szabott mintaétrend, receptekkel (1 hetes):
25.000 Ft
Csak előzetes konzultáció után