csecsemo_gyermekgyogyaszat

Csecsemő-gyermekgyógyászati szakrendelés

A gyermekgyógyász újszülöttkortól 18 éves korig látja el a hozzá fordulókat. A magánrendelés ideális körülményei között történő vizsgálat lehetővé teszi, hogy a szülő minden számára fontos kérdést át tudjon beszélni gyermekével kapcsolatban. Elegendő idő van arra is, hogy a gyermek értse, mi történik vizsgálat közben.

  • Szívesen segítjük a még tapasztalatlan szülőt a kisbaba táplálási, ápolási kérdéseiben, újszülöttkorban végzett szűrővizsgálatok eredményeinek értékelésében.
  • A kötelező csecsemőkori oltások mellett mindig újabb ajánlott oltások kerülnek forgalomba, mód van ennek részletes ismertetésére és kérés szerint beadására is. A gyermekgyógyászat a megelőzést tartja legfontosabbnak, ebbe illeszkednek a későbbi életkorban akár panaszmentes gyermeknél is javasolt szűrővizsgálatok.

Van néhány olyan panasz, amivel gyakorta találkozhat a szülő, és az egész család életére kihat

  • Elindul a bölcsödébe, óvodába járás, és vele lázas a légúti hurutok különböző fajtái. Szívesen segítünk ennek kezelésében, az okok felderítésében, a személyre szabott megelőzési mód kiválasztásában. Tanácsot adunk szükséges-e emiatt specialistához fordulni?
  • Nem ritka, hogy a csecsemő vagy gyermek gyakorta hasát fájdítja, haspuffadás, hányogatás, széklet problémák fordulnak elő, bizonyos ételek fogyasztása ismételten panaszt okoz. Ezeknek kivizsgálása, kezelése, szükség esetén további vizsgálatok indikálása fontos területe a gyermekorvosi tevékenységnek.
  • A túlsúly sajnos gyermekkorban egyre gyakoribb, okának felderítése, kezelése, gondozása, éppúgy, mint felnőttkorban, fontos a későbbi szövődmények megelőzése céljából.
  • Számtalan panasz, a fejfájás, érzékszervi eltérések, iskolai tanulási nehézség, alvászavar, magatartási eltérések, fáradékonyság, bármilyen ismétlődő fájdalom, mind olyan tünetek, amire figyelni kell.

A gyermekgyógyászat nagy szakmai terület még pici gyermek esetén is. Szükség lehet kiegészítő szakvizsgálatokra a problémák mélyebb feltárása céljából, amit a talált vizsgálati eredmény alapján megbeszélünk.

Mindenképpen segítséget kívánunk nyújtani a szülő aggodalmainak megszüntetéséhez és a gyermek egészségben tartásához és szükség esetén gyógyításához.

Orvosok:

csecsemő-gyermekgyógyász szakorvos

Árak:

Első szakorvosi vizsgálat:
24.000 Ft
részletes kórelőzmény felvétele, fizikális vizsgálat, panaszok célzott vizsgálata kiegészítő vizsgálatok indikálása, a szükséges terápiás beavatkozások és kezelések elindítása, tanácsadás.
Kontroll szakorvosi vizsgálat:
19.000 Ft
Védőoltás beadása:
5.000 Ft
Receptírás:
5.000 Ft
* Áraink tájékoztató jellegűek, a végső ár a szakorvosi konzultáció után, a még szükségessé váló és Ön által elfogadott vizsgálatok ismeretében konkretizálódik. A vizsgálatokhoz felhasznált gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök költségeit a fenti árak nem tartalmazzák, kivéve, ha azok megjelölésre kerültek.