bemutatkozas

Bemutatkozás

A Vanderlich Egészségcentrumot 2012-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy sokéves tapasztalatainkat felhasználva régiónk járóbeteg-ellátásában egy minőségben új modellt hozzunk létre.

Helyszínnek a Dunántúl központjában fekvő Veszprémet, a „királynék városát” választottuk. A városon belül is központi helyen az Egyetem felső campusának szomszédságában, az előjegyzett pácienseinknek parkolóval ellátott, nyugodt helyen lévő épületet alakítottunk ki.

Szolgáltatásaink igénybevételéhez beutaló nem szükséges, mert a társadalom biztosítás nem finanszírozza szakrendeléseinket. Így államilag finanszírozott más szakrendelésekre, beutalót adni nem tudunk, de támogatott gyógyszerekre, gyógyászati segédeszközökre receptet, emelt, vagy kiemelt támogatású gyógyszerekre, gyógyászati segédeszközökre szakorvosi javaslatot is írhatunk.

A Vanderlich Egészségcentrum igazgatójának több évtizedes, szakmai és vezetői tapasztalatai alapján kialakítottuk az ország egyik meghatározó magán-egészségügyi Diabetes Központját. Itt több, nagy gyakorlattal rendelkező belgyógyász - diabetológus, szemész, érgyógyász, vesegyógyász, hypertonológus, ideggyógyász, kardiológus, bőrgyógyász, urológus, reumatológus, klinikai szakpszichológus, a diabeteszes láb ellátásban tapasztalt sebész, infektológus, a páciens oktatásban jártas diabetológiai szakápolók, dietetikus, korszerű laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai háttér, gyors diagnosztikai (vércukor, HbA1c, CRP, troponin) eszközök szolgálják a cukorbetegség és szövődményei, valamint a diabéteszes hölgyek terhességre felkészítő és a terhesség, valamint a szülés körüli gondozását.

Missziós Nyilatkozat:

Hit, bizalom, tudás, tisztesség

Felelősséget érzünk a hozzánk fordulók egészségben tartásáért (egészségének megőrzéséért), megromlott egészségi állapotának helyreállításáért, romlási ütemének lassításáért.

Ugyancsak felelősséget érzünk szűkebb pátriánk, Veszprém, de a Megye, a Dunántúl és az egész Magyarország lakossága testi és lelki egészségének állapotáért, természeti és épített környezetünk megóvásáért.

Hitvallásunk a megelőző jellegű orvoslás gyakorlatának, az egészség megbecsülésének terjesztése.

A szakmai szempontok mellett nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolat kialakítására, maximális törődéssel és odafigyeléssel foglalkozunk pácienseinkkel, amit a négyszemközti vizitek és a külön nővéri, dietetikusi ellátás/konzultáció is biztosít.

Gyors és rugalmas előjegyzés mellett fontos, hogy páciensünk várakozás nélkül kapja meg mindazt a figyelmet, ami az orvoshoz fordulónak jár a XXI. században.

Törekszünk arra, hogy helyben lehetőséget teremtsünk a kivizsgáláshoz, a gyógyításhoz és mindenre kiterjedő segítséget nyújtsunk az otthoni önkezeléséhez.

Lehetőséget biztosítunk a diagnosztizált betegség követésének és kezelésének menedzselésére. A szakmai kompetenciánkat meghaladó esetekben megszervezzük a legoptimálisabb ellátást.

A Vanderlich Egészségcentrum országosan elismert, kimagasló szaktudással és tapasztalattal rendelkező orvos és nővér gárdával rendelkezik, akik képesek csapatként is a hozzánk fordulók és egymás üdvére is lenni. Irántuk való megbecsülésünk és tiszteletünk szilárd.

Szakterületeink körül kiemelten kezeljük a cukorbeteg ellátását (Diabetes Központ), melyben országosan elismert orvosaink, szakápolóink és dietetikusunk vesznek részt. Ehhez a munkához minden szakterület biztosított.

Hippokratész szellemisége nyomán a betegségeikkel hozzánk forduló aktív és nyugdíjas orvos kollégáinkat grátisz vizsgáljuk és kezeljük.