dietetika

Mit tud nyújtani a dietetikus?

A dietetikusok olyan élelmezési és táplálkozási szakemberek, akiknek feladata a betegélelmezésen és közétkeztetésen túl táplálkozási tanácsadás a gyógyítás különböző területein, valamint a táplálkozással és életmóddal összefüggő betegségek megelőzése, vagyis a korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás megismertetése a lakossággal.

Dietetikusunk hiteles szakmai támogatást nyújt minden érdeklődőnek a táplálkozástudomány területén. A Vanderlich Egészségcentrum középpontjában Ön áll. Egyénre szabott szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok egészségének megőrzését és a táplálkozással összefüggő betegségek megelőzését szolgálják.

Szakemberünk a páciens életvitelének, étkezési szokásainak tükrében próbál olyan étrendet összeállítani, mely még nem okoz a mindennapokban radikális változásokat.

Amit nyújtunk:

  • Táplálkozási szokások elemzése
  • Az életmódi tényezők áttekintése
  • Étrendi napló elemzése
  • A mindennapi étrend összeállítása
  • Folyamatos kontroll és utánkövetési lehetőség
Honlapunkon folyamatosan bővítjük a Recept Ötletek kínálatát! Küldje el Ön is nekünk kedvenc ételei receptjét, dietetikusunk lektorálása után szívesen közöljük. Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találja.

Dietetikusok:

Árak:

Táplálkozási tanácsadás:
8.000 Ft
Kontroll tanácsadás 1 hónapon belül:
6.000 Ft