Frissítse fel ismereteit!

Távoktatás diabétesszel élőknek és családtagjaiknak

Meggyőződésünk, hogy a diabétesszel kapcsolatos ismeretek elsajátítása, vagy sokaknak a felelevenítése, ebben a jócskán megváltozott világban is elengedhetetlen. Egyértelműen tapasztaljuk, hogy a járvány kapcsán az egészség megőrzése is felértékelődött.

Sokat tehetünk magunkért, ha ismereteink frissebbek.

Ezért újszerű távoktatást indítunk az Alapítvány a Cukorbetegekért partnerségével, Diabétesz Iskola a Vanderlichben (DIVA) címmel.

A közösségi médiában, az internetes portálokon számtalan, tudománytalan, sokszor az egészségre káros információ, ellenőrizhetetlen forrásból származó termék nyilt, vagy burkolt reklámja gyorsabban terjed, mint a Covid-19 vírus.

A DIVA megvalósításában segítségünkre van az a sok korszerű és megbízható forrásból származó tartalom (video, cikk, blog, tájékoztató, stb.), amelyek a Vanderlich Egészségcentrum és a Diabetes páciens újságban, annak honlapján megjelentek és még ma is aktuálisak.

Hogyan működik a DIVA?

Rendszeresen közzéteszünk egy letölthető feladatlapot, ami a fenti honlapok, vagy valamelyik támogatóink tartalmaihoz vezet és releváns a cukorbetegség korszerű megelőzésében, kezelésében. Minden témához közlünk egy kérdéssort, mely a tartalom megnézése, elolvasása után könnyen megválaszolható, főleg a már jólképzett diabéteszesek számára. A helyesen válaszolók között nyereményeket sorsolunk ki (többek között ingyenes, virtuális, vagy személyes vizit a Vanderlich Egészségcentrum Diabetes Központ online rendelőjében, éves előfizetés a Diabetes újságra, vércukormérők, stb.), melyeket minden héten a kérdéssorral együtt közzéteszünk.

A helyes válaszokat e-mailben várjuk a letölthető feladatlap visszaküldését a megadott határidőig.

Támogatóink:

Diabetes páciens újság, www.diabetes.hu

Várjuk szeretettel olvasóink megfejtéseit!
„Az egészség a legjobb befektetés”

Vanderlich Egészségcentrum Diabetes Központ